Καλώς ήλθατε στην VLelectronics

Η εταιρία μας ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σε μελέτες-πωλήσεις-εγκαταστάσεις, Ηλεκτρονικής Ασφάλειας, συστημάτων ασφαλείας, Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (C.C.TV), δορυφορικών και επίγειων κεραιών καθώς και διάφορες εφαρμογές τηλεπικοινωνιών.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με τα καλύτερα υλικά της αγοράς σε προσιτές τιμές συμπεριλαμβανόμενων πάντα και των προηγμένων γνώσεων μας στον τομέα της εγκατάστασης.

Η πολυετής πείρα μας σαν εγκαταστάτες μας βοηθάει να προτείνουμε πάντα τα συστήματα που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση χωρίς να δαπανώνται άσκοπα χρήματα σε περιττό  εξοπλισμό.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένα άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων. Σαν εγκαταστάτες ασφαλείας έχουμε την προβλεπόμενη άδεια από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως αναρτημένη στον χώρο της εταιρίας μας καθώς και τις βεβαιώσεις εταιριών του χώρου που μας ορίζουν πιστοποιημένους και εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες και συνεργάτες τους. Δραστηριοποιείται στους τομείς εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και με την υπηρεσία παρακολούθησης της άψογης λειτουργίας του συστήματος συναγερμού στον χώρο σας με τα πλέον σύγχρονα μέσα , μέσω της άρτιας συνεργασίας της με την TECNOHELLAS.

Διαθέτοντας μια εκτεταμένη επιλογή τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων και υπηρεσιών, τα οποία παρέχει και εγκαθιστά άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, H VL electronics μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις σύγχρονες ανάγκες ηλεκτρονικών εφαρμογών όπως Σύστημα Συναγερμού, Σύστημα Πυρασφάλειας, Επίγειο ή και Δορυφορικό Σύστημα Τηλεόρασης για οικιακούς ή/και επαγγελματικούς χώρους (συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία, χώρους συνεστιάσεων, κ.α.), Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (C.C.TV) Τηλεφωνικά κέντρα.

×